Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Sárga Tulipán Vendégház
Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth L. u. 26.Web: www.sargatulipan.hu
Telefon: 06-20/461-9293, 06-36/463-146Gps: 47.9372719 , 20.4764044

Bemutatkozás

Magyarország észak-keleti részében, Eger mellett , a Bükk varázslatos völgyében van egy aprócska falu, Noszvaj.
Méreteit meghazudtolóan európai hírnevû településrõl van szó. Nemcsak azért, mert Európa legvirágosabb faluinak egyike, hanem azért is, mert Magyarországon belül itt egyedülálló a levegõ összetétele, ezért kiválóan alkalmas légúti megbetegedések kezelésére is. Noszvajon a levegõ-áramlatok is említésre méltóak, rendkívül kedvezõ termikeknek köszönhetõen a siklóernyõsök elõszeretettel látogatják a falutól kb. 8 km távolságra lévõ Eged hegyet. Aki a kirándulást kedveli, az Noszvaj környékén a természet minden szépségét megtalálja. Körös-körül erdõk és dombok, melyek rengeteg túrista útat foglalnak magukban, vagy jó szolgái lehetnek egy kellemes délutáni sétának is.
Dinamikusan fejlõdõ turizmus, rengeteg jó program, sok látnivaló, és kiváló kikapcsolódási lehetõségek várnak minden kedves falunkba látogató vendéget. Közel van a termálvízérõl híres Bogács (itt horgászni is lehet), és Eger, ahol élményfürdõ található.
Apartman vagy zimmer frei, mindegy hogy nevezzük, a Sárga Tulipán vendégház vendégeink kényelmét hivatott kiszolgálni.
A Sárga Tulipán Noszvaj központjában helyezkedik el. (térképek ) Szinte minden a "szomszédban" van: élelmiszerbolt, posta, presszó, buszmegálló, templom, kastély.
Házunkban 3 szoba van kiadó. Minden szoba kellõképp felszerelt, s a konyhában is megtalálható minden, ami az önellátáshoz kell.
Vendégházunk udvara zárt, a parkolási lehetõség biztosított.
A vendégház mögött egy nagyobb gyepes rész található, ahol lehetõség van nyársalni, bográcsozni, vagy grillezni, esetleg mozogni, tollasozni. Ezekhez minden eszköz a rendelkezésre áll. A szobákhoz 2 fürdõszoba tartozik, így minden kedves vendég kényelmesen érezheti magát nálunk!
Biztos vagyok benne, hogy létezik Noszvajon olcsóbb szállás, abban is biztos vagyok, hogy van drágább is. Miért a mi vendégházunkat válaszd? A válasz egyszerû. Nem a vendégek hamis csábítása a célunk, nem verünk át senkit, nálunk azt kapod, amit a weboldalunkon látsz. Vendégeink közül már többen is mesélték, hogy olyan helyre mentek kikapcsolódni, amit még sohasem láttak, kevés információjuk volt róla, és az ígérthez képest nagyságrendekkel "szerényebb" körülmények között kellet eltölteniük azt a pár napot, amit az évbõl a pihenésre szántak. Ez nálunk nem fordulhat elõ, úgy gondoljuk, hogy a falusi vendéglátás a vendégrõl szól, ennek tükrében mûködtetjük a vendégházunkat.
Vendégeink véleménye nagyon fontos számunkra, ezzel tudjuk biztosítani a minõség színtentartását, illetve fejlesztését, szolgáltatásaink bõvítését. Ezt a filozófiát tükrözi weboldalunk és vendégházunk is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0