Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Napsugár Vendégház
Cím: 3397 Maklár, Gárdonyi u. 13/2.Email: info@napsugarhaz.com
Web: www.napsugarhaz.comTelefon: (06-30)426-7441, (06-36)357-155
Gps: 47.8034803 , 20.4111710

Bemutatkozás

A Napsugár Vendégház Magyarország észak - keleti részen-, Budapesttõl 120 km-re-, Maklár központjában található, Eger szomszédságában.
Autóval, busszal, vonattal egyaránt elérhetõ. Parkolási lehetõség csak a ház elõtti parkolóban-, kamerával megfigyelt területen van. A vendégház 2 km-es körzeteben minden megtalálható, mint pl: élelmiszerüzlet, cukrászda, vendéglõ, fodrász, posta stb. A faluban lehetõség van lovaglásra, sétarepülésre.a kirándulni vágyókat is számtalan kínálat várja.
Vendégházunk Észak - Magyarországon gyönyörû szép környezetben, Maklár településen található. Itt emelkednek hazánk legmagasabb hegyei és itt nyílik a puszta kapuja. Maklár egy Heves megyei község, a Bükk Alföldbe simuló legdélebbi nyúlványai között fekszik, az Eger és Körzete Kistérség tagja. A jelen korban egy kellemes városkörnyéki település barátságos faluképpel.
Kerthelység - Napsugárház - MaklárA környékbeli jelentõsebb városok, üdülõhelyek mind közúton, mind vasúton könnyen elérhetõk. Községünk repülõtérrel rendelkezik. Egertõl déli irányban 10 km-re, Füzesabonytól 4 km-re északra fekvõ település. Az Egerszalóki hõforrás 15 km-re, a Tisza-tó 40 km-re elérhetõ. Az M3 autópálya a településtõl 5 km-re található. A falut az Eger-patak szeli ketté, itt válik ki belõle a Rimának neveze árapasztó - csatorna. A település hagyományosan mezõgazdasági területen fekszik. A község szõlõültetvényeirõl kerül ki a híre Eger környéki borok egy része.
Jelentõs történelmi emlékekkel rendelkezik, feltárások során bronzkori leleteket és egy temetõt találtak. Szintén jelentõs szerepet kapott községünk az 1552-es török ostrom idején mikor az Egert támadó ellenséges csapatok itt táboroztak.
A középkorban többször elpusztult a falu, de késõbb újra benépesült.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0