Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Levendulás Apartmanház
Cím: 3325 Noszvaj, Email: jakabne35@citromail.hu
Web: http://alevendulasapartman.5mp.eu/web.php?a=alevenTelefon: 0620-225-5294
Gps: 47.93786240 , 20.47687721

Bemutatkozás

A levendulás apartmanház Noszvajon Egertõl 9 km-re található festõi környezetben.
Maga az apartmanház a falu központjában, de mégis csendes helyen található. Az itt megszálló vendéget reggel nem az autók zaja, hanem a madarak csicsergése ébreszti.
Gyermekbarát szálláshely: nagy füves udvar, fa játszótér (hinta, homokozó, mászó fal) gyermekpancsoló, igény szerint gyermekfelügyelet is kérhetõ. Csecsemõ esetén kiságyat és etetõszéket valamint babakocsit is tudunk biztosítani.
Minden apartmanhoz külön konyha és fürdõszoba tartozik, valamint nagyobb társaságok esetén a vendégek rendelkezésére áll egy külön társalgó is.
Júliustól egy medence is várja a vendégeket. Túrázni vágyóknak is ideális hely, hiszen a környék kiváló lehetõséget nyújt a kirándulás és a túrázás szerelmeseinek . A piheni vágyóknak a környéken található gyógyfürdõk, nyújtanak kellemes felüdülést. A nyüzsgést kedvelõk sem maradnak program nélkül, mert júliusban és augusztusban számtalan esemény várja a faluba látogatót (Noszvaji borvacsora estek, Nomád vacsora estek, Zenés nyári esték a de la Motte Kastélyban, szilvanap ..stb.)
Amennyiben felkeltettük érdeklõdését hívjon bátran és pihenjen nálunk. Árak: 3.000-3.500,- ft./fõ/éjszaka (+ 350,- IFA)Gyermekeknek kedvezmény. A szállást 14.00 órakor lehet elfoglalni, elhagyni pedig reggel 10.00 óráig kell. http://alevendulasapartman.5mp.eu/web.php?a=alevendulasapartman


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0